Wednesday, 11 January 2017

RINDUNYA KAMPUNG NENEK...

Mak aku tengah baca whatsApp..
Aku curi-curi tengok.....
Gambar apa tu....???



Cantiknyerrrrrrrrrr.....
Sawah padi.....
Rindunyerrrrrrrrrr....
Kampung nenek....


Tapi mak aku cakap ni bukan gambar kampung nenek..
Ni mak aku cakap ada kawan mak aku yang upload ..
Mak aku kata kawan ni Siamese...
Pakcik ni..(pakcik la kan...sebab kawan mak aku..hihi) petani..
Petani yang berjaya...
Sebab mak aku tengah baca whatsApp Group Reunion sekolah rasanya tu...
Haaa...jangan x tau...mak-mak pun ada banyak group whatsApp

Arghhhh....windunya nak balik kampung nenek....!!!!



Ni baru kat kampung nenek...
Dari entri lepas..
Huh...bestnyer...sejukkkk jer pagi-pagi.


 Pokok getah...
Tapi x ingat la pokok getah ni ada lagi ke x...
Sebab ni gambar dah berapa tahun dah..kakak ngan Haikal pun entah2 dah x ingat gambar ni..


Ni pun kampung nenek...
Beberapa tahun lepas...
Musim raya ...
Jangan x tahu...tepi tu kuburrrrrrr..!!!

Ni la aku time kat kampung..
Gambar 2013

Bajet ayuuuu jer aku pakai T-shirt & Kain Batik do..!!!
Kau hado..???
Hihihihi.....

Ni pun kampung nenek...
Gambar 2013 juga..
Masa ni aku ngan Haikal memang kawan ngan budak sekolah rendah jer..
Sebab nak rasa jadi kanak-kanak kat kampung..
Seronok memang seronok dapat rasa pengalaman masuk sawah padi dan masuk hutan..
Masa ni memancing kat parit dekat umah Syasya..
Tapi lepas tu aku dah x sanggup ...penatttt..


Sekarang kalau nak mancing kitorang just mancing kat talia air depan umah Achik...
Owh...x sabarnya nak balikkkkk kampunggggggg...!!!!!!!
Tahun Baru Cina ni...
Mung Tungu Aku Balikkkkk...!!!



No comments:

Post a Comment