Monday, 9 December 2019

POPIA VIETNAM LAGIII...


Popia Vietnam lagii
Dinner malam tadi nyer


 Mak aku buat sebab hari tu buat kakak xde


 Sedap...
Healty.... (kalau makan ni jer lah) 五五五
Tapi lepas makan popia ni aku ngan abang makan nasi ngan sup tulang


Kakak makan 1 roll jer
Haaaa... Kakak mesti x suka
Sebab wrap dia memang ada macam bau masam-masam skit..
Hahhaha
Mak aku cakap sebab wrap dia buat daripada femented  pes tepung beras..
Memang ada sikit bau macam  fresh cheese
Tapi bila makan xde bau pun
Tapi dah kakak jenis nak makan cium dulu..
Haaa... Memang dia makan 1 roll jer lah
Pastu kakak masak maggi..
Hahahaha

4 comments:

  1. Tak bubuh daun mint atau selasih ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam xde bau mint pun..
      Rasanya x nampak daun mint pun..
      Haaa... Mesti mak kiter x letak ni

      Delete
  2. baru sudah makan popia vietnam japni. haha. tapi makan wrap dengan crab stick ja. pastu makan salad dengan sayur yg lain. selebihnya wrap tu dibuang. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 五五Wrap dia macam bau masam2 skit kan... Hihihi

      Delete