Thursday, 21 November 2019

SOS KOREA PUNYA PASAL

Nasi Putihh & Ayam Sos Korea
Makanan lepas geram kat Paper Sejarah
Habis paper 2 Sejarah call mak aku..
Mak aku cuti
Terus mak aku amik aku
Balik nak gi makan
Tapi aku xnak
Hati masih sedih kertas Sejarah 1 & 2


Tapi bila mak offer Ayam Goreng
Tetiba rasa nak makan
Sebab tingat ada Sos Korea..
Best gak makan panas-panas
Beli je Ayam siap goreng panas-panas ni kat depan  kuaters polis tu
Masa aku turun beli tu dah laki bini penjual ayam goreng ni tengah bergaduh plak
Laki marah bini tak goreng ayam lagi
Bini hangin tengking lak laki dia..
Hadoiiiii...... Rasa nyesal benti beli..
Dah la gaduh
Muka semua ketat dorang tengah gaduh
Muka aku pun kelat sebab xleh move on paper Sejarah
Kena lak tunggu dia goreng punya la lama..
Eiiiii.....!!!!!
Uit... Lengkali kalo bznz jangan la gadoh dwpan customer..
Hilang mood nak membeli & nak makan...

Sampai rumah dah x rasa nk makan ayam ni..
Dah mak aku lak bising..
Beli tapi x makan sampai ayam dah sejuk
Mmm... Yer lah... nak makan la ni...
Gaul jer ayam tu ngan sos korea
Geram nye pasal aku gaul sos korea ni banyak-banyak
Pastu padan muka aku
Tangan pijar sampai malam..


Ni la sos korea yang aku gaul tu.
Pedas giler.
Makan seketul pun aku dah minum air 1/2 botol..
Sebab x tahan pedas..
Amik nasi putih makan ngan ayam ni untuk kurangkan pedas..
Huhh.... dari malam sakit perut
Pagi tadi 1/2 jam dalam toilet
Sambung lagi kat sekolah
Sos Korea ni la punya pasal..
+ laki bini jual ayam yang bergaduh tu punya pasal..
Nyesal giler..
Sedap memang sedap
Tapi lain kali jangan makan time2 camni la
Time nk axam bagai jangan la makan
&
&
&
Jangan beli kalau orang jual tengah gaduh laki bini...
Nanti makan sakit peruttttt五不不不不不不

No comments:

Post a Comment