Saturday, 16 June 2018

SELAMAT HARI RAYA 2018

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT SELURUH PELUSUK DUNIA...


Ucapan ini juga teristimewa untuk pembaca yang pernah membaca diary maya namakucella.com
Ampun dan maaf andai ada yang pernah terasa hati..
Maaf Zahit dan Batin..

Semoga lebaran ini membawa keceriaan dan limpahan rahmat dari Allah s.w.t.
Ok....nak tambah air dalam balang dan tambah kuih dalam bekas jap...
Masih ada tetamu..
Jumpa lagiiii....
Muah3...

11 comments:

  1. Amboi bizi Raya.. menu APA cik?
    Selamat Hari Raya maaf zahir batin.. utk cik sekeluarga.
    Semoga happy Dan seronok... Membesar dengan pengalaman Yang Indah ...

    Dengan tradisi..

    Makan Tu ingat Kan kat Kita

    Salam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee..buat2 bz..kikiki..
      Menu special mak kiter masak Nasi Tomato..
      Achik kiter buat Air Soda Herb...Nenek cam biasa la ada ketupat palas..ketupat daun buluh..biskut raya...

      Kiter jugak minta maaf zahir batin..
      Alhamdulillah masih ada nenek walaupun atuk dah xde..
      Ada kampung walaupun x kenal orang kampung nenek..hahaha..
      Kiter ingat sama sis nor bila makan lemang..
      hee..semoga sis nor juga diberi kegembiraan dan rahmat Allah...

      Delete
  2. Terimakaseh kasih DOA.. samalah didoakan. Kita buat nasi tomato dengan ayam masak merah. Acar mentah carrot Dan cucumber je..

    Lemang habis akak bawak balik Dari kl..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ana x fandai bahasa Arab lah
      Kalau jawi ana boleh lagi faham lah..
      Apa pun tetima kasih lah ente tinggalkan jejak
      Anak sudah ziarah laman web ente tapi tidak faham..
      Salam Eidulfitri...

      Delete
    2. salam,
      lawak nya cek replied....

      Delete
  4. slmt hr ry dik..jgn stop tulis tau.ada yg bc tmasuk akak.seronok baca especially kisah balik kg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee..TQ kak Ziehan..
      In sha Allah...
      Selamat Hari Raya Aidilfitri...
      Maaf Zahir dan Batin...

      Delete
    2. Yang mana satu kak Ziehan..
      Yang tudung pink ke tidung hitam

      Delete
  5. alamak dik..akak br baca komen.hihi.ada fb/instagram ke?boleh akak follow atau add friend.

    anyway terus jadi student dan anak yg baik ya. Allah bless you.

    ReplyDelete