Saturday 29 October 2022

MASIN MULUT AFZAN KOMEN ACHIK AKAN HANTAR PERCEL

Hampir 2 hari tak update blog ni...bizi apa pun tak tau..五


Hari tu saya berbelah bagi

NAK BELI KAIN ELA UPAH JAHIT BAJU @ NAK BELI READYMADE?

Sekali AFZAN komen cakap nanti ada parcel dari Achik hantar baju..不

Masin pulak mulut Afzan五



Semalam terima dua pacel.
Satu alamat rumah dan satu lagi alamat tempat kerja...

Balik rumah...buka dua-dua percel tu...
Baju saya...kiriman Achik...
Dua pasang baq hang...
Sapa yang nak konvo ni?不

Yang lace pink tu bersama kain batik hitam gold ..guna alamat tempat kerja..
Sepasang lagi baju  warna dark chocolate bunga pink & mint Achik hantar guna alamat rumah...
Macih Achik...selalu kirimkan saya pakaian tak kira musim...Semoga Allah ganjarkan pakaian yang indah2 untuk Achik di Syurga kelak..仆仆仆
Now dah ada dua baju kiriman Achik...dilema pulak nak pakai yang mana???五五五


10 comments:

  1. Amin ya Allah al-Ikram.
    Mudah-mudahan Acik diganjarkan pakaian yang indah-indah di syurga Allah.
    Dua-dua cantik! Kalau saya, siang pakai lace pink, petang-petang sikit tukar hitam gold pula hihihiii.... tukar-tukar persalinan pulak dalam sehari.

    ReplyDelete
  2. Sy rasa tak jadiklah nak minta Abang Aznan tu jadikan sy adik angkat. Sy nak angkat achik jadi adik angkat saya laaa.. Achikkkkk 不

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkihhhhh..... bagilah saya mambang SK tu jadi adik angkat.

      Delete
    2. Hahaha....jom...jom..
      Kalau nak jadi adik angkat kena pi JPN ka JKM..不不不

      Delete
  3. Cantiknya pink kaler tu.. Nona suka yang berlace lace... Lelagi kaler pink.. wahduh cantikk.. Haha... Alhamdulillah.. Rezeki eh.. syok betolll

    ReplyDelete
  4. hihi achik yang sentiasa memahami naluri kakaknya...
    tak susah2 hntr upah jahit baju kak nanti tak sempat siap nak ke konvo tu

    ReplyDelete
  5. Syukur alhamdulillah, dalam pada buntu akhirnya ada yng kirim...

    ReplyDelete
  6. Tahu tahu parcel sampai ye mama cella. Alhamdulillah..semoga Allah berikan Achik rezeki berganda ganda. Aamiinn..
    Dah mama cella pulak dalam dilema tak tahu nak pilih mana satu. Hihi...

    ReplyDelete