Sambal Sardin Belimbing Buluh .
Lauk iftar hari Ahad..hari ke 25 puasa.
Sebenarnya tak la sambal sangat sebab saya tak masukkan cili blend pun.Hanya hiris 10 cili padi merah tu dan tambah 10 biji belimbing buluh yang dibelah-belah.
Memang berselera dapat lauk pedas dan masam macam ni.
Anak jantan sorang tu balik kerja dibawanya balik sekotak ayam goreng McD 5pcs.
Sayur takda...
Selamat berbuka puasa
ReplyDeleteSy br plan nk berbuka lauk sardin hari ni... lama pulak rasa x mkn sardin.. hihihi
ReplyDeleteWwah..penghujung ramadhan biasa memang lauk sardin jadi pilihan..SA pun ada beli beberapa tin sardin besar..tau adik2 nanti balik semua nak makan sardin...
ReplyDeleteTu diaaa.. tulis pun pendek2 jer.. tapi sy pun kdg kalau masak sardin yang simple cam tu panggil sambal jugak, hihi.
ReplyDeletenampak besar dan ranggup ayam goreng mcd tu kak oi... tergoda sungguh
ReplyDeletetempahan biskut raya belum siap ke kak?busy lagi gayanya tu...
ReplyDeletesambal sardin mmg all time feveret...tambah pula dgn belimbing buluh..kecur dah ailio...hehe...
ReplyDeleteEh, sardin juga di sini. Kita pun masak sardin juga buat lauk makan nasi berbuka puasa.
ReplyDelete